“We sparren regelmatig”

Karis Adviesgroep is een middelgroot verzekeringskantoor en financieel adviseur in het mooie Beringe. Met ruim 45 jaar ervaring is dit familiebedrijf een vertrouwde speler in de Limburgse Peel. Verzekeringsproducten, hypotheken en bankzaken via een eigen filiaal van de Regiobank zijn toevertrouwd aan 19 medewerkers. De financieel specialisten van Karis adviseren hun klanten rond alle bepalende gebeurtenissen. Zo loopt Karis mee in hun leven. Kenmerkend voor het kantoor zijn de lage drempel en de gezellige sfeer. Je voelt je er als klant snel thuis.

Bedrijfsexpertise van Jack
Nick Karis werkt regelmatig samen met 4Assurance. “Karis Adviesgroep is breed georiënteerd. Voor de heel specialistische bedrijven onder onze klanten, zetten wij de bedrijfsexpertise van Jack de Bruijn in. Een asbestsaneerder loopt nu eenmaal andere risico’s, bijvoorbeeld op het gebied van aansprakelijkheid, dan een onderneming in bijzondere houten vloeren. Regelmatig sparren we even. Ik heb daar een goed gevoel over.”

Niet gebonden aan één maatschappij
“Jack heeft veel kennis van risicomanagement en gaat het om een heel gecompliceerde kwestie, dan zet hij een vraag uit bij specialisten. Zijn netwerk is groot. Hij is bovendien niet getrouwd met één maatschappij. Waar we vroeger voor ons advies afhankelijk waren van een expert, verbonden aan één verzekeringsmaatschappij, kan Jack de maatschappijen onderling goed voor ons vergelijken. Dat levert een echt onafhankelijk advies op.”

Scroll naar boven