Onze aanpak

We staan naast de ondernemer
4assurance is een onafhankelijk adviseur met wie u kunt sparren over uw bedrijfsactiviteiten, nu en in de toekomst. We screenen de volledige verzekeringsportefeuille en maken een risicoanalyse van al uw activiteiten of van specifieke projecten of opdrachten. We controleren premies, polisvoorwaarden én de clausules, de beroemde kleine lettertjes.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • We analyseren uw bedrijfsrisico’s
  • We doen een second opinion van uw verzekeringsportefeuille
  • We beoordelen en vergelijken verzekeringsoffertes
  • We assisteren bij een (brand) inspectie
  • We verzorgen een benchmark
  • We stellen verzekeringstenders op
  • We verzorgen al uw verzekeringszaken, in de rol van (interim) insurance manager
    En als er schade is begeleiden wij het proces, we houden contact met tussenpersonen en verzekeraars en we schakelen deskundigen in zoals contra-experts of onderzoekers

Uw vertrouwde tussenpersoon of verzekeringskantoor blijft
Er is geen enkele noodzaak om te switchen als u tevreden bent over uw tussenpersoon. Als wij samenwerken met uw vertrouwde tussenpersoon geeft dat u de minste rompslomp. Wij verkopen immers geen verzekeringen en ontvangen geen provisie.

Uw investering
Wij werken op basis van uurtarief of vaste prijs. U ontvangt een offerte voor onze screening of advies. Na de screening presenteren we u een helder overzicht van de situatie met de juiste actiepunten. Dan is de keus aan u of u ons advies oppakt, eventueel met uw tussenpersoon, of ons opdracht geeft in gesprek of onderhandeling te gaan met banken, tussenpersonen of verzekeraars.

Resultaat van onze screening
In praktisch 100% van de gevallen kunnen wij u wijzen op te hoge premies, onbekende (garantie)clausules, niet gangbare beperkingen of uitsluitingen van polissen en onverzekerde risico’s. En in praktisch alle gevallen zorgen wij voor betere verzekeringsvoorwaarden.

Ook na afloop van het traject kunnen wij u blijven adviseren voor de continuïteit van uw verzekeringsportefeuille en risicomanagement.

De Klant:

“Binnen ons managementteam is er niemand die zich graag met verzekeringen bezighoudt”, zegt Marjolein Boezel, financieel directeur en directeur HR, “maar toch is het belangrijk. We waren op zoek naar een echt onafhankelijk adviseur, niet gebonden aan een specifieke verzekeraar. Die hebben we gevonden in Jack de Bruijn. Het is prettig om de kleine lettertjes en garantieregels over te laten aan een specialist.”

Van Raam | Aalten

Scroll naar boven