Over ons

Insurance manager en risk management consultants

Insurance manager en risk management consultant
Jack de Bruijn is een geboren adviseur. Zet hem in een dynamische omgeving als een bedrijf, een middelbare school of een overheidsinstelling en hij schetst alle mogelijke risicoscenario’s en de manier waarop je die als bedrijf of instelling goed verzekert.
Voor het ene bedrijf scant en beoordeelt hij wekelijks wat er speelt, voor de andere opdrachtgever checkt hij jaarlijks de verzekerings-portefeuille en kijkt hij wat beter kan. En is er een calamiteit, dan staat hij voor u klaar met zijn expertise. Lees de ervaringen van klanten.

Géén verkoop van verzekeringen
Jack geeft onafhankelijk advies in risico’s en verzekeringen. Hij vergelijkt verzekeringspolissen en de voorwaarden, maar hij verkoopt géén producten. Om die reden werkt hij dan ook vaak samen met de eigen, vertrouwde assurantietussenpersoon van de opdrachtgever. Lees hoe 4assurance het aanpakt.

Adviesbureau sinds 2014
Jack de Bruijn startte zijn adviesbureau in 2014. Zijn brede ervaring deed hij op bij een bank, twee assurantietussenpersonen en een grote internationale verzekeringsmakelaar.

De Klant:

“Binnen ons managementteam is er niemand die zich graag met verzekeringen bezighoudt”, zegt Marjolein Boezel, financieel directeur en directeur HR, “maar toch is het belangrijk. We waren op zoek naar een echt onafhankelijk adviseur, niet gebonden aan een specifieke verzekeraar. Die hebben we gevonden in Jack de Bruijn. Het is prettig om de kleine lettertjes en garantieregels over te laten aan een specialist.”

Van Raam | Aalten

Scroll naar boven