Onze klanten

Bedrijven en organisaties
4assurance heeft veel ervaring in de maakindustrie. Ondernemingen waarbij de financiële impact groot is als het misgaat. Behalve risico’s rond brand, diefstal en voorraden, kijken we samen naar uw bijzondere bedrijfsactiviteiten zoals inbedrijfstelling en oplevering van machines of installaties, werken bij opdrachtgevers op het bedrijf of op het project en zakendoen in het buitenland. 4assurance brengt alles samen met u in kaart, zodat u weloverwogen kunt beslissen welke risico’s u zelf wilt dragen en welke u afdekt met een verzekering. Lees de ervaringen van onze klant Elpress en Van Raam Aalten.

Verzekeringstussenpersonen
Onze second opinion op uw zakelijke relaties zorgt voor een betere borging van uw dossiers en vergroot de kennis van uw kantoor en onderneming. Zo voegt u waarde toe. Wij kunnen u ook begeleiden bij inkoop van complexe risico’s, zoals AVB, CAR / Montage, recall en bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid. Lees de ervaring van onze klant Karis Adviesgroep.

Accountant en belastingadviseur
Met een kortdurend advies of eenmalige screening van uw risicomanagement en verzekeringen zorgt u voor extra dienstverlening aan uw klant.

Scroll naar boven