Vacature Onafhankelijk verzekeringsadviseur zakelijk

Onafhankelijk verzekeringsadviseur zakelijk (binnen- en/of buitendienst)

✓ Parttime/fulltime (16-40 uur)
✓ Nijmegen/remote
✓ Max. € 4.000 – € 6.000

Dit is geen gewone vacature voor een verzekeringsadviseur. Bij 4assurance word je namelijk niet alleen een gewaardeerde collega, maar – als je wilt – in de toekomst ook partner. Ondertussen leert Jack, die al 32 jaar in de verzekeringswereld rondloopt, je alles wat hij weet. Samen met hem ga je diverse klanten 100% onafhankelijk adviseren over zakelijke verzekeringen. Zo help jij de continuïteit van hun bedrijf te garanderen.

Daarom wil je bij 4assurance werken als verzekeringsadviseur:
✓ Vrijheid. Jij en Jack runnen samen het bedrijf en er is dus veel ruimte voor jouw inbreng. Wil je in de binnendienst of juist de buitendienst werken? Het kan allemaal. Ook kies je zelf het aantal uren, je werktijden en of je thuis of op kantoor werkt.
✓ Ongekend vertrouwen van klanten. Doordat je geen producten verkoopt, ben je vaak meer dan een adviseur: klanten zien je echt als vertrouwenspersoon.
✓ De klanten zelf: van miljoenenbedrijf tot zzp’er. Van kaasproductie tot advocatuur. En van Delfzijl tot Zeeuws-Vlaanderen. Een deel van onze klanten doet bovendien internationaal zaken, wat het werk nog eens extra interessant maakt.

Jouw werkzaamheden
Hoe je werk eruitziet bepalen we in overleg. Heb je veel ervaring, dan kun je al snel zelf op pad om klanten te bezoeken. En misschien haal je je eigen klanten binnen. Moet je het vak nog leren? Ook geen punt, dan begin je met de eenvoudige hulpvragen en ga je in het begin veel met Jack mee.

Maar om je toch een indruk te geven: je plant zelf je klantbezoeken, bereidt deze voor en handelt actiepunten af die uit je afspraken voortvloeien. Je analyseert risico’s van klanten en prospects en vertaalt het risicoprofiel naar oplossingen. Ook help je om marktinformatie te verzamelen, door verzekeringen en polisvoorwaarden te vergelijken.

Wil je liever alleen vanaf kantoor klanten adviseren (binnendienst)? Ook dat is bespreekbaar.

Hiervan verzekert 4assurance jou
Een goed salaris (maximaal € 4.000,- bij binnendienst en maximaal € 6.000,- bij buitendienst), met de mogelijkheid om partner te worden.
Om te beginnen een tijdelijk contract. Als het goed gaat, krijg je snel een vast contract.
25 vakantiedagen (als je fulltime werkt) en de mogelijkheid om meer bij te kopen.
De kans om te groeien in een klein, succesvol bedrijf waar je alles kunt leren.
Een solide netwerk van klanten en dus altijd werk en financiële zekerheid.
Fijne voorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, pensioen en natuurlijk de beste werknemersverzekeringen.
Vergoeding van kosten voor werkgerelateerde opleidingen.
Aandacht voor goede werkomstandigheden en thuiswerkvoorzieningen. Geef daarin gerust aan wat jij nodig hebt om goed te kunnen werken.

Dit voeg jij toe aan 4assurance
Jouw kennis. Je hebt in ieder geval de assurantiediploma’s Wft Basis en Wft Schade Zakelijk en je vindt het leuk en belangrijk om je kennis up-to-date te houden.
Ervaring met een commerciële buitendienstfunctie, of je wilt hiernaartoe groeien.
Zin om samen te ondernemen.
Een goede beheersing van het Nederlands. Engels is een pre.

Een rijbewijs en auto zijn handig als je klanten gaat bezoeken of als je ver van Nijmegen woont, maar geen must.

Word Jacks nieuwe collega
Solliciteren kan door je cv en contactgegevens te mailen naar Jack de Bruijn (info@4assurance.nl). Een motivatie is niet nodig, die mag je mondeling toelichten. Heb je vooraf nog vragen? Bel dan naar Jack op 06 – 55 19 19 39.

Reageer zo snel mogelijk, want de vacature sluit zodra er een geschikte kandidaat is.

Scroll naar boven